Archive by category: OP ČadReturn

Pravilo poslovne presoje (ang. Business Judgement Rule): Recenzija knjige avtorja dr. Jožeta Ruparčiča

📢 Pravna praksa št. 48, 9. december 2021 Odvetniški pripravnik Matic Čad je za slovenski pravni časopis Pravna praksa pripravil recenzijo knjige »Pravilo poslovne presoje (Business Judgement Rule): poslovna etika in sprejemanje poslovnih odločitev, Nova univerza, [Nova Gorica], 2020« avtorja dr. Jožeta Ruparčiča.V rece...

BOŽIČKOVI POMOČNIKI

V odvetniški pisarni ČAD že vlada praznično vzdušje, ki nas je v letošnjem letu še posebaj spodbudilo k dobrodelnosti in pomoči družinam v stiski. Odločili smo se za sodelovanje pri dobrodelnem projektu Skupine Panda in Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki sta združili moči v okviru letošnjega dobrodelnega tedna Pravne Fakultete Univerze v Ljubljani.

DELO OD DOMA - pravna pojasnila in smernice

Verjamemo, da se v trenutnih razmerah soočate s številnimi vprašanji povezanimi z organizacijo delovnega procesa. Ker vam želimo pri tem pomagati, smo pripravili smernice o odreditvi dela od doma.

Svetovni dan secesije - Krisperjeva hiša na Miklošičevi cesti 20 v Ljubljani

Danes, 10. junija, praznujemo SVETOVNI DAN SECESIJE (art nouveauja – nove umetnosti), ki je na koncu 19. in v začetku 20. stoletja zaznamovala svetovno umetnost.

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.