Nemško - Slovenksa Gospodarska Zbornica (AHK Slowenien), je 20. maja v hibridni obliki izvedla že 15. letno skupščino članov, na kateri je med drugim podaljšala mandat našega ustanovitvenega partnerja, odvetnika Tomaža Čada, v nadzornem odboru Zbornice. Več o tem si lahko preberete s klikom na povezavo.Odvetniška pisarna ČADMiklošičeva cesta 2...
PRAVNA POJASNILA ODVETNIŠKE PISARNE ČAD V ZVEZI Z OSMIM PROTIKORONSKIM PAKETOM UKREPOVDržavni zbor RS je na seji dne 3. 2. 2021 sprejel Zakon o dodatnih ukrepih za omilitev posledic COVID-19 (ZDUOP) ali tako imenovani »osmi protikoronski paket (PKP8)«. Sveženj ukrepov na novo uvaja oziroma spreminja in podaljšuje že veljavne ukrepe, ki v ospredje postavljajo za&scaron...
Državni zbor RS je na seji dne 29. 12. 2020 sprejel Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 (ZIUPOPDVE) ali tako imenovani »sedmi protikoronski paket (PKP7)«.PKP7 prinaša ukrepe za pomoč gospodarstvu in zaščito delovnih mest, ob tem pa podobno kot PKP1 prinaša tudi dodatke za posamezne skupine prebivalstva, me...

PODROČJE DELOVANJA

Zaposleni v naši odvetniški pisarni se lahko pohvalijo z odličnim poznavanjem številnih področij gospodarskih dejavnosti in izkušnjami ter znanjem pri nudenju kakovostnih pravnih storitev. Naši strokovnjaki poleg posamičnih specializacij vsestransko obvladajo tudi splošna pravna področja, kar nam omogoča, da lahko strankam zagotovimo celovite, inovativne in učinkovite pravne rešitve, naša strokovnost pa se odraža prav v njihovem zaupanju in zvestobi.

Strokovnost, visoka kakovost in osredotočenost na naše stranke pri pravnem svetovanju, pravni pomoči in nudenju pravnih storitev se odraža v zaupanju in zvestobi naših strank.

Naše vodilo je ustvariti navdušeno stranko, saj zadovoljna stranka enostavno ni več dovolj!

Odvetniška pisarna ČAD vas bo vedno znova navduševala z nekaterimi njenimi bistvenimi značilnostmi, ki jo hkrati poosebljajo. Te so: poštenost, zanesljivost, popolna osredotočenost na stranke, visoka strokovnost na vseh področjih delovanja ter podpiranje sodelovanja in kolegialnosti.

Naš pristop opredeljujejo naslednje vrednote:

Integriteta

Pravičnost, etičnost, zanesljivost in spoštovanje pri opravljanju našega poklica. Sprejete obveznosti spoštujemo in sprejemamo odgovornost za svoja dejanja.

Osredotočenost na stranke

V celoti si prizadevamo razumeti zahteve, izzive, usmeritve in cilje svojih strank z namenom izboljšanja kakovosti svojih storitev.

Odličnost

Nenehno si prizadevati za doseganje izjemnih rezultatov v vsem, kar počnemo.

Sodelovanje

Iščemo, delimo in spoštujemo različne vidike ter delujemo kot enotna, usklajena skupina s sodelavci, strankami in tretjimi osebami. Prizadevamo si za odkrito, konstruktivno in konsistentno sodelovanje.

Strokovnjaki

Prednosti odvetniške pisarne Čad so izrazito poudarjene zaradi izkušenosti vodilnih partnerjev odvetniške pisarne, odvetnika Tomaža Čada in odvetnice Barbare Kürner Čad, ki so prepletene z inovativnimi pristopi mlajših predstavnikov odvetniške pisarne.

Združujemo strokovnjake, ki poleg posamičnih specializacij univerzalno obvladajo splošna pravna področja, kar nam omogoča celovito reševanje pravnih vprašanj ter individualno prilagojeno svetovanje.

 

Vsi strokovnjaki

Tomaž Čad

Tomaž Čad

odvetnik

Barbara Čad

BARBARA Čad

odvetnica

Matic Čad

MATIC Čad

odvetniški pripravnik

Gala Čad

GALA Čad

pripravnica

Maja Čas

Maja Čas

odvetniška pripravnica

Kristian Schulz

KRISTIAN Schulz

odvetniški pripravnik

Katja Gril

KATJA GRIL

strokovna sodelavka

Lidija Bertoncelj

LIDIJA BERTONCELJ

vodja administracije

Vaš brskalnik je zastarel!

Za boljšo uporabniško izkušnjo uporabite enega izmed spodaj naštetih brskalnikov.