»OSTANI DOMA« - Nemoteno delovanje odvetniške pisarne Čad

Republika Slovenija je na podlagi določb Zakona o nalezljivih boleznih zaradi naraščanja števila okužb z virusom dne 12. 3. 2020 razglasila stanje epidemije in aktivirala državni načrt, predviden za tovrstne razmere. Posledice epidemije in posledično ukrepov Republike Slovenije se že močno odražajo tudi v gospodarski aktivnosti (poleg očitnih zdravstvenih posledic), zlasti v panogah turizma, gostinstva, trgovine in predelovalne dejavnosti, pričakovati pa je tudi zmanjšanje gospodarske aktivnosti v drugih sektorjih, predvsem tistih, katerih delovanje bo zaradi ukrepov onemogočeno ali ne bo možno opravljanje dela na daljavo.

Čas izrednih razmer v Republiki Sloveniji in po svetu je izjemno pomemben, saj si moramo pomagati, se podpirati in stopiti skupaj. Trenutno obdobje predstavlja izziv za vse nas, zlasti zato, ker moramo prilagoditi naš vsakdanji način dela tako v poslovnem, kot tudi v zasebnem življenju. V mislih smo z vsemi, ki jih je virus Sars-Cov-2 posredno ali neposredno prizadel.

Podpiramo gibanje “ostani doma” in aktivno prispevamo k preprečitvi širjenja virusa, zato smo poslovanje prenesli iz sedeža naše odvetniške pisarne na dom vseh naših zaposlenih. Odvetniška pisarna Čad opravlja delo nemoteno in še vedno smo vam na vojo prek:

  • elektronske pošte: info@cad-op.si; lex@cad-op.si;
  • telefonskih številk: +386 (0)41 745 755; +386 (0)31 273 464.


Kot doslej, so dosegljivi tudi odvetniki, s katerimi vsakodnevno sodelujete in sicer tudi preko ostalih sredstev komuniciranja (Skype, Viber in Whatsapp). Aktualne objave o ukrepih Republike Slovenije je mogoče spremljati tudi na družbenem omrežju Odvetniške pisarne Čad LinkedIn.

Odvetniška pisarna Čad je pisarna na vaši strani, tako v lepih, kot tudi v hudih časih.

 

Tomaž Čad, ustanovni partner


Nazaj

It looks like you are using an outdated browser!

You may be using a web browser version that we don't support. Make sure you're using the most recent version of your browser, or try using one of these supported browsers to get the full experience.